Let's play (air)badminton!

Potje (Air)Badmintonnen? Vind hier je waar (Air)Badminton kunt spelen bij jou in de buurt, start jou eigen ranglijst en houd je scores bij!

Vind een locatie in de buurt

Bekijk in deze kaart waar je kunt badmintonnen bij een vereniging of een baan bij jou in de buurt. Leg de uitslagen van jouw wedstrijden vast via de app en word de Woosh! Master.

3405 Spelers
1404 Banen
57 Speelmomenten

De eigenaar van dit platform

Badminton Nederland biedt badmintonverenigingen middels het Woosh! platform de mogelijkheid om hun banen verantwoord beschikbaar te stellen voor leden en niet-leden. Met de Woosh! app voegen we meer beleving toe aan een potje badminton en willen we de sport op een innovatieve manier promoten. Help jij mee om zoveel mogelijk (Air) badmintonbanen in kaart te brengen?

Stap voor stap

Zo start je jouw wedstrijd

Waar ga jij badmintonnen? Volg onderstaande stappen, houd je scores bij en win!

 • 1
  Locatie
 • 2
  Medespeler(s)
 • 3
  De wedstrijd
 • 4
  Ranglijsten
 • Vind je locatie

  Zoek via de kaart in de app een baan bij jou in de buurt. Selecteer de speellocatie en start de wedstrijd door op ‘Hier spelen’ te klikken.

 • Met wie ga je de uitdaging aan?

  Zorg ervoor dat al je medespelers in de wedstrijd zitten en verdeel eventueel de teams voordat jullie van start gaan.

 • Start de wedstrijd!

  Ready? Start met (Air)Badmintonnen en houd jullie scores bij of voer deze na de wedstrijd in. Bevestig na afloop de uitslag.

 • Stijg op de ranglijst!

  Voor elke wedstrijd verdien je punten voor de algemene Woosh! ranglijst of de ranglijst van de locatie waar je zojuist gespeeld hebt. Wie wordt de nummer 1?

Toernooi organiseren?

Ook dat kan met Woosh! Als jij beheerder bent van een speellocatie, omdat je die zelf geregistreerd hebt of omdat wij je ingesteld hebben als beheerder, dan kun je een toernooi met afvalschema automatisch laten genereren. Check hier het stappenplan. Via het dashboard kun je alle informatie voor het toernooi instellen en deelnemers voeren via de Woosh! app zelf de uitslagen in. Handig toch?! 

Sport ID

Uitslagen

Vul na je potje je uitslagen in. Ook al heb je verloren, wees een badmintonmaster en bevestig de uitslag even voor je tegenstander!

Ranglijsten

Word de Woosh! Master van club. Door veel te spelen en te winnen sta jij straks bovenaan de ranglijst en ben jij de master!

Woosh! Rating

Als gebruiker krijg je van ons een rating die jouw speelniveau aangeeft. Win je veel potjes, dan stijgt je rating, bij verlies daalt je speelniveau. Er wordt rekening gehouden met het niveau van je tegenstander. Woosh! Rating 9 is voor beginners,  rating 1 voor de ultieme speler.

Statistieken

Tegen wie speel jij het liefst of tegen wie juist niet, omdat je van hem bijna altijd verliest? En op welke locatie heb jij de meeste potjes gespeeld, en misschien ook wel gewonnen? Alles wordt bijgehouden in jouw statistiekenpagina. Gaaf toch!?

Op dit moment

Ja, er zijn op dit moment veel masters aan het badmintonnen! Bekijk hier al hun uitslagen.

 • Blanket

  Vinkeveen
  1
  0
 • Blanket

  Vinkeveen
  1
  0
 • Blanket

  Vinkeveen
  2
  0
 • Bc Het Anker

  Buchten
  2
  0
 • Sportunity.club

  Apeldoorn
  1
  0
 • BC LIMES

  Alphen aan den Rijn
  2
  0
 • Bc Dkc

  Den Haag
  2
  0
 • BC Drachten

  Drachten
  2
  1
 • BC Asterix

  Rotterdam
  1
  0
 • BC Asterix

  Rotterdam
  2
  1

Verenigingen

Dit platform biedt verschillende moderne mogelijkheden om de vereniging te promoten en nieuwe leden te werven. Meer weten of toegang krijgen tot jullie eigen dashboard met reserveringssysteem? Mail ons dan even via info@wooshapp.nl.

Ledenwerving

Dit platform spreekt nieuwe doelgroepen aan. Middels het verenigingsdashboard kunnen verenigingen inzicht krijgen in deze doelgroep, op welke banen er in de buurt van de vereniging veel gespeeld wordt en hoeveel van jullie leden de app gebruiken.

Ledenbehoud

Het sociale aspect is een belangrijke reden om lid te blijven van een vereniging. Woosh! bevat functies die het spelen van een potje badminton nog leuker maken!

Reserveringssysteem

Met het Woosh! platform kunnen verenigingen eenvoudig hun banen verhuren dankzij het reserveringssysteem dat ontwikkeld is. Leden, maar ook niet-leden, kunnen via de app eenvoudig een baan reserveren.

Clubranglijst

Elke vereniging heeft zijn eigen clubranglijst. Alle leden kunnen hiermee altijd inzien wie op dat moment de Woosh! Master is van de vereniging. Organiseer als vereniging een toernooitje en maak gebruik van de ranglijst om te zien wie de master is!

Gemeenten

Let's play badminton! De Woosh! app in combinatie met het innovatieve Let's Play net zorgt voor nog meer sport- en spelbeleving in jouw gemeente.

Let's Play net

De ultieme badminton experience ervaar je met het Let’s Play net! Dit net is multiproof omdat het voor verschillende sporten gebruikt kan worden.

Ranglijsten

Nog meer speelplezier dankzij de ranglijsten in de Woosh! app. Waar jullie inwoners ook badmintonnen, je kunt via Woosh! punten verdienen voor de ranglijst van een specifieke speellocatie. Dus ook voor het nieuwe Let’s Play net in de buurt. Wie word de nummer 1? Win je dan verdien je 5 punten voor de ranglijst, bij gelijkspel krijg je 3 punten en als je verliest 2 punten.

Scores & statistieken

Een beetje fanatieke badmintonner wil natuurlijk graag zijn of haar speelstatistieken in kunnen zien. De Woosh! app maakt dit mogelijk doordat je jouw scores kunt vast leggen. Na afloop kun je in jouw Woosh! app je statistieken inzien, zoals het aantal potjes dat je de laatste maanden gespeeld hebt, van wie je vaak wint of juist verliest, maar ook kun je per wedstrijd specifieke statistieken bekijken.

Let's Play net aanvragen

Het nieuwe Let’s Play net is hufterproof en kan voor meer dan alleen badminton gebruikt worden. Denk aan volleybal, voetbal of tennis. Een gave toevoeging in speeltuinen, parken of schoolpleinen en speelplezier is gegarandeerd! Meer weten of het Let’s Play net aanvragen? Mail naar info@wooshapp.nl.

Scholen

Met Woosh! wordt badmintonnen nóg leuker! Organiseer een toernooi of creëer een eigen bamdintonranglijst voor jullie school.

Let's Play net op jullie schoolplein

Het nieuwe Let’s Play net is hufterproof en kan voor meer dan alleen badminton gebruikt worden. Denk aan volleybal, voetbal of tennis. Een gave toevoeging op jullie schoolplein en speelplezier is gegarandeerd!

Innovatief en eenvoudig

Iedere gebruiker van de app kan eenvoudig anderen uitdagen voor een potje badminton bij de baan op jullie schoolplein of in de buurt. Woosh! maakt het potje (Air)Badminton nog leuker!

Schoolranglijst

Wie wordt deze maand the master van jullie school? Doordat leerlingen de wedstrijduitslagen vastleggen in de Woosh! app verdienen ze punten voor jullie schoolranglijst. Koppel er een maandelijkse activiteit of een prijs aan om nog meer beweging te stimuleren!

Toernooi organiseren

Een leuke en sportieve activiteit voor jullie leerlingen organiseren? Organiseer eenvoudig een toernooi met Woosh! Het afvalschema wordt automatisch gegenereerd en leerlingen voeren zelf de uitslagen in via de app.

AirBadminton

Ken jij de sport AirBadminton al? AirBadminton is een dynamische outdoor sport en wordt gespeeld op verschillende ondergronden zoals op hard court, gras en zand. Je kunt het letterlijk OVERAL spelen! In parken, tuinen, speeltuinen, stranden op pleinen of gewoon op straat.

Alles over AirBadminton